Статиите, Маркирани С "Вредители"

????????, ?????? ??????????????


Лошо здраве може да се превърне в болест. Синдром на Сьогрен е автоимунно заболяване, при което белите кръвни клетки атакуват слюнчените жлези, слезные жлеза, и другите тъкани се дължи на възпаление на слюнной и слъзните жлези. Синдром на Сьогрен намалява производството на сълзи и слюнка, което води до сухота в очите и сухота в устата. Всяка възрастова група, могат да бъдат засегнати, но хората над 40 и са по-податливи и жените са повече в редица.

Анемия-състояние, при което има по-ниско от нормалното количество на червените кръвни телца в кръвта, обикновено се измерва намаляването на количеството на хемоглобина.


"Това е общ проблем за пациенти и често води от терапия се използва за потискане или контрол на тумора. Анемия е свързана с умора - усещане за слабост или намаляване на физическите и психически способности беспросветного почивка (умора).

Там може да бъде тих камъни, за съществуването на които хората не знаят и са намерили случайно от Х-лъчи. Тези камъни обикновено не изискват лечение. Други симптоми са: болки в корема, гадене, повръщане, разстройство на стомаха, мастната непоносимост към храни, газ, желчной колики, оригване, подуване на корема.
Симптоми, които изискват специално внимание и незабавно лекарска намеса, са: повишена температура, изпотяване, жълтеница, постоянни болки, втрисане, бледи изпражнения.

Биология на здравето на костите е изключително динамичен процес, който включва специализирани клетки, които изграждат или изграждане на костите и специализирани клетки, които разрушават костта или ще разреши. Това е силно специализиран процес е изключително чувствителен към нивото на рН на кръвта. Според доклада, публикуван на 1 ноември 2010 г. съобщение "архиви биохимия и биофизика" промени в кръвта, които водят до ацидозу усилва разграждането на костната тъкан и структура.

Астмата е заболяване, което може да бъде причинено от замърсяването на въздуха. Според Съвета за защита на природните ресурси или НСОР—неправителствена международна екологична застъпническа група, базирана в Ню Йорк, Ню Йорк-астмата е хронично, от време на време изчерпване възпалително заболяване на дихателните пътища, което може да бъде причинено замърсяване на въздуха от автомобили, заводи и електроцентрали. НСОР посочва, че следните замърсители на въздуха са общи води астма: озон, серен диоксид, прахови частици и азотни оксиди. Центрове за контрол на заболяванията и профилактика на заболявания или състояния, ЦКЗ, че още един важен спусъка, за да астма околната среда или околната среда на тютюнев дим. ЦКЗ говори за това, че родители, приятели и роднини на деца с бронхиална астма трябва да се опита да се откажат от тютюнопушенето и да не се пуши в близост до с дете или човек с астма, тъй като това може да предизвика пристъп на астма.

- https://www.anko-imex.com - © 2017