ПЛОС пренебрегваните тропически болести

?????????????? ?????????????? ?????

През последните 10 години се наблюдава рязко нарастване на затлъстяването и наднорменото тегло при възрастни в Америка и както можете да си представите, тя е имала голямо влияние на разходите за системата на здравеопазване на САЩ. Когато се комбинират бургери, пържени храни, газирани напитки и коктейли с конвенционалните диети, калории и е на хранителни вещества може да превишава нормалните граници. Диета 1000 калории или повече, може лесно да ви накара да наддават на тегло, което увеличава шансовете за развитие на запушване на артериите, високо кръвно налягане, диабет тип 2 и някои форми на рак. Колко бързо хранене-това е твърде много? Министерството на земеделието на САЩ съобщи, че един или повече заведения за бързо хранене ястия седмично, свързани с наднормено тегло, значително наднормено тегло се определя индекс на телесна маса 30 или по-висока. Въздушно-капельных инфекции, причинени от микроорганизми, наречени бацили, на първо място се разпръсква чрез влажен въздух на капки или на прах. С използването на въздуха като транспорт, патогени използват своите дихателните пътища като канал за влизане и излизане чрез дишане, кашляне или кихане. Респираторни патогени са разделени на три основни болестотворни групи: вируси, бактерии и гъбички. Разпространението на въздушно-капково заболяването зависи от размера на патогени, силата на патогена и устойчивост към болести.

Успехи на здравеопазването Уотсън не са нови, но тези допълнителни заключения го прави много по-полезна за лекари. Освен това, въпреки че Уотсън вече се използва в целия свят, добавя девет нови болници списък на своите клиенти, в това число медицински екипи в Австралия, Мексико, Бразилия и в цяла югоизточна Азия. Въпреки това, решение на финансовите и техническите въпроси отложи планираното стартиране в Университета на Тексас онкологичен център Д Андерсън. През 2002 г. д-р Murphree продал медицинска практика и сега поддържа зает солова практики, специализирана в фибромиалгия, синдром на хроничната умора, заболявания на сърцето, нарушения в настроението и други хронични заболявания. Той също така се консултира и с други лекари, лекции из цяла Северна Америка, и прекарва 2-дневен лекар продължават семинари за обучение.

Хипертония, поради намалената еластичност на вътрешния диаметър на артериите. Причини за това са липса на храна, стрес, атеросклероза или натриев дисбаланс. Макар и не винаги, хората, които са най-изложени на риск са тези, които пушат, имат наднормено тегло или страдат от затлъстяване или диабет. Медицинска небрежност-това е сериозен проблем, който трябва да се решават следните специални правни процедури, обаче не всички бъгове в областта на здравеопазването-за медицинската злоупотреби. Всъщност повечето от тях се появяват почти никаква вреда за пациента. Можете да дойдат при нас по време на извънредни домашен любимец, след получаване на указания от един на друг ветеринарен лекар, или тъй като вие търсите за една-да спрат магазин Всичко за вашия домашен любимец на здравеопазването иска. Във всеки случай, ние сме щастливи, че имате всякога и вашият домашен любимец(а) в състава на 1-ви домашен любимец. Там не може да има нищо за нас е по-полезен от най-високо качество на ветеринарни лекарства, за да помогне на домашни любимци да е приятно, и полезно, и техните мама и татко са най-добрите емитенти на санитарна експертиза.

Той носи отговорност за правилното функциониране на имунната система, доставка на кръв по време на извънредни ситуации като катастрофи, кръвоизливи и така нататък, при което човек страда от силна загуба на кръв и доставя на клетките на кръв към плода до петия месец от бременността. Хронична възпалителна демиелинизирующая полиневропатия (ХВДП) - това е рядко, хронично автоимунно заболяване, което засяга периферните нерви. Състоянието често е свързано с увреждане на нервните клетки, а също и демиелинизации.

Живот с изменение на нетрудоспособность (индекс Daly) Lost-това стандартизирани показатели, които ви позволяват пряко сравнение и синтез на тежестта на различни заболявания. Концептуално, един Daly равен на една година на отлично здраве, изгубени поради преждевременна смърт или увреждане (виж Marri и др. 2015 3 ). Оценка на състоянието на здравето на заболеваемостта, смъртността и заболеваемостта, осигурява по-пълна представа за последствията за здравето, отколкото се търсят в един смъртност или на продължителността на живота.

В novant на здравеопазването, експерти по въпросите на психичното здраве може да ви помогне да се справим с тези проблеми и да си възвърне контрола над живота си. Ние сме на разположение 24 часа в денонощието за предоставяне на помощ за деца, юноши и възрастни.
Управление на здравето степен са достъпни за вас, ако сте решили да направите кариера в сектора на здравеопазването. Това е доста полезна и доходна кариера заради голямото търсене.


Първо, вие трябва да разберете причината за червени петна по кожата и съответно лечение. В противен случай, можете да използвате някои кремове за кожата, които работят, за да се намали ефекти, като подуване, зачервяване, сърбеж. Можете да го използвате в продължение на няколко дни, за да видите, ако зачервяване и други симптоми изчезне, ако не се търсят дълбоко почистване. Най-малко 75% от хората наричат IAPT услуги трябва да бъдат лекувани в продължение на шест седмици, но повечето (не по-малко от 95%), трябва да се види на 18 седмици.

- https://www.anko-imex.com - © 2017